2014-10-29  Blondinbella skaffar elcykel

Blondinbella är sveriges tredje största privata blogg och där bloggar 24 åriga Isabella Löwengrip. Den 19 augusti handlade bloggen om hennes nya elcykel, en EcoRide som hon köpt för 13'000. Hon berättar att det kostar henne 8000 kr i månaden i taxiresor när hon ska på olika möten och elcykeln är därför en investering som gör att hon kan ta sig till sina möten utan att bli svettig. Hon avslutar inlägget med "jag är kär i min vita Ecoride".

Vi får hoppas att kärleken varar för evigt men när det gäller billiga elcyklar från kina är det sällan sannolikt. Precis som första kommentaren så håller vi nog med om att detta nog är första och sista gången elcykeln kommer figurera i bloggen. Om den inte hinner bli stulen förens till våren kommer den sannolikt ha gått sönder till dess. En elcykel är bara kul så länge den fungerar.

Varför hon valde Ecoride är osäkert men vad som är känt är att det är lätt för företag att köpa reklam och produktplacering på hennes blogg! Ecoride är också pigga på att göra reklam på ovanliga sätt så man kan ju undra varför det blev just en sån elcykel? Kanske är det bara för den snygga färgens skulle, kanske är det för att hon gott förbi någon av Ecorides butiker?

Den 18 augusti (dagen innan) publicerade ecoride själva nyheten att Blondinbella köpt en elcykel av dem. De publicerade även nyheten på deras facebook sida och även där tycker många av kommenterarna att det ser ut som köpt reklam. Vad tycker du?


LÄS MER: http://blondinbella.se/2014/08/elcykeln/

id:22

Har du en nyheter om elcyklar som skulle passa här? TIPSA OSS!


© elcykelguiden.se ® 2014-2017Siten visas i desktop-version - Växla till mobil version