2015-05-06  Zet elcykelcenter flyttar till Stockholm

Zet Öppnade för bara några år sedan och har hunnit byta namn och flyttat nästan lika många gånger. De startade i Hammarby Sjöstad 2009 och öppnade första butiken i Sollentuna 2011 och har vart kända under namn som Zetcity och Zetelectric men nu ska det vara slut på namnbytena och Zet Elcykelcenter "kommer vi inte att ändra på" hävdar Kjell.

Har pratat mycket med Kjell på epost i blev i höstas inbjuden att besöka deras butik i Sollentuna. Även om jag är väldigt intresserad kunde jag inte motivera att ta mig enda till Sollentuna för att pröva elcyklar och frågade kjell "varför ni valt denna avlägsna plats för eran butik?" Det verkar nu som det lyssnat på kritiken och flyttar 1 april hela butiken utan förvarning till centrala stockholm! Yeah!

Sveriges populäraste märke, Ecoride, är störst just därför att de förstår sådana strategiska fördelar och deras popularitet tror jag beror till stor del på strategiskt placerade butiker i sveriges tre största städer. Location, location, location alltså.

Söder är såklart första valet för en elcykelbutik men vasastan är inte fy skam det heller. Kammargatan har nog inte så mycket folk-strömmar som götgatan men det är 100 gånger bättre location än Sollentuna. Om man kan litar på google så verkar lokalen vara i ett f.d. bilgarage och med en BRANT backe utanför där man kan testa prestanda.

Vi ska försöka besöka Elcykelcenter och göra en kort reportage och kanske provcykla godbitarna. Zet har utvecklats enormt det senaste året vi haft koll på dem och är på väg i rätt riktning. Satsningar på märken som Haibike, Nishika A2B och BH verka bara vara början och det ska bli kul att se hur långt de kommit våren 2016.

Annons i direktpress:


LÄS MER: http://elcykelcenter.se/

id:39

Har du en nyheter om elcyklar som skulle passa här? TIPSA OSS!


© elcykelguiden.se ® 2014-2017Siten visas i desktop-version - Växla till mobil version