2015-07-17  Elcykelguiden presenterar Elbeck 2015

Elbeck

Elbeck är familjen Jernbecks företag och de har under ett år importerat och sålt elcyklar under namnet Guewer och egna märket Elbeck. Det är en "Joint venture" och halva företaget är kinesiskt. Det är dock Ulf Jernbeck som är drivande kraft som även haft tidigare erfarenheter av kinesisk import. Han håller med om att man måste ha stenkoll när det gäller kina och kontrollera att man faktiskt får det man beställt.

Trots att de bara funnits något år har de hunnit pröva många modeller, haft flera företags kunder och även lånat ut elcykeln Elsa till Petra som bloggar på Metromode.

Elbeck försöker fortfarande hitta sin nisch men det rör sig huvudsakligen om Stads-elcyklar i mittenklassen kring Ecoride, Lifebike och Promovec. Kvalitén och funktioner är viktigt men de får inte kosta skjortan. De har nu lanserat sin hemsida med 9 modeller i prisklassen 9000-17000 kr.

Garantin är 2 år på cykeln och 1 år på batteriet och som vanligt får man vad man betalar för. De billigare el-cyklarna kommer nog inte hålla så mycket längre än garantin lovar. Elbeck verkar dock vara ett likvärdigt alternativ till Ecoride och Lifebike och andra liknande "märken" men främsta anledningen till att välja Elbeck är om du föredrar deras design och funktioner.LÄS MER: http://elbeck.se/

id:41

Har du en nyheter om elcyklar som skulle passa här? TIPSA OSS!


© elcykelguiden.se ® 2014-2017Siten visas i desktop-version - Växla till mobil version